Nu blir allt som förr igen - Fast bättre! Hos oss finns alla specialister för dina tänders bästa Vi lyssnar och bryr oss om dig

Implantat

Med professor Per-Ingvar Brånemarks fantastiska upptäckt har idag miljontals patienter fått förlorade tänder ersatta med hjälp av tandimplantat i titan. Behandlingen ger en känsla av att få tillbaka sina egna, naturliga tänder vilket också ger dig ett större självförtroende och möjligheten att le samt tugga åter.

På Falkenbergkliniken kan vi behandla allt från enstaka tandförluster till hela bettrekonstruktioner, allt med lång erfarenhet och specialistkompetens. Högsta tänkbara servicegrad gäller i varje situation där du alltid får tid inom samma vecka oavsett om du söker själv eller kommer på remiss.

Det första steget på vägen mot ett nytt leende är en fri konsultation. Där går vi tillsammans igenom dina unika önskemål och visar på vilka möjligheter som finns för just dig

Fallexempel

Kvinna med kombination av tandförluster och frakturerade tänder som behandlas med både implantatbaserade lösningar och porslinskronor på befintliga tänder.