Nu blir allt som förr igen - Fast bättre! Hos oss finns alla specialister för dina tänders bästa Vi lyssnar och bryr oss om dig

Tandvårdsrädd

På Falkenbergkliniken vi vill alltid erbjuda en tandvård med känsla för individens särskilda behov där ledord som empati, omtanke, känsla och värme är vägledande. Med våra metoder för t.ex. bedövning och röntgen kan vi åstadkomma en smärtfri behandling och en behaglig liksom helt ny upplevelse inom tandvård. Dessutom har vi lång erfarenhet av tandvårdsfobi / tandläkarskräck, där vi idag kan erbjuda Dig en fullständig rehabilitering av din rädsla.

De flesta som bär på en rädsla för tandvård har på något sätt farit illa och dessa negativa upplevelser skuggar synen på tandvård. På Falkenbergkliniken ser vi till just Dina unika behov och med ett team av duktiga tandläkare samt legitimerad psykolog Jakob Wood, har vi möjligheten att ändra dina känslor inför behandlingssituationen.

 

Hur går det till?

Oftast startar behandlingen med att Du under samtal får bearbeta och finna lösningar på oro och rädslan. Målet är att Du sedan upplever en trygghet att kunna behandlas hos någon av våra tandläkare. All behandling sker i samråd med Dig som patient och med personer med behörighet från Landstingets Tandvårdsenhet att behandla personer med tandläkarskräck. Den som är extremt tandvårdsrädd har under vissa förutsättningar rätt till tandvårdsstöd för fobibehandling med viss tillvänjande tandvård. Läs gärna mer via följande länk:

http://vgr.se/sv/Vastra-Gotalandsregionen/Tandvardsenheten/Regionens-tandvardsstod/Tandvard-som-Led-i-Sjukdomsbehandling/S-10-Tandvardsradsla–endast-behandling-av-fobin/

Är du tandvårdsrädd och önskar komma i kontakt med oss på Falkenbergkliniken? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig direkt.

Ditt namn *

E-Postadress *

Telefonnummer *

Meddelande

Anti-spam; skriv in texten som visas *

captcha