Nu blir allt som förr igen - Fast bättre! Hos oss finns alla specialister för dina tänders bästa Vi lyssnar och bryr oss om dig

Om oss

Välkommen till Dagnelidklinikens systerklinik – en klinik utöver det vanliga med en helt ny upplevelse inom tandvård. Ett ledord i kliniken är känsla i dess rätta bemärkelse.

Känsla För dig som patient

Praktikens interiör uttalar lugn och harmoni med design och komfort som hälsar dig välkommen och ger en unik upplevelse. Endast den allra senaste tekniken används inom varje del i kliniken, t.ex. digital röntgen med Cone Beam CT teknik, helkeramiska material i lagningar och kronor.

Känsla för service och kvalitet

Vi erbjuder flexibla öppettider och vård utan kö. Hos oss träffar du alltid en vanlig tandläkare eller specialist inom en vecka. Tandvården utförs med högsta möjliga kompetens.  På Dagnelidkliniken i Göteborg sker det tandtekniska arbetet med lång erfarenhet, korta ledtider och endast bästa tänkbara material. Med en miljömedvetenhet är målet en hållbar tandvård.

Känsla för dina unika behov

Med empati och smärtfria behandlingsmetoder såsom minimalt invasiv implantatkirurgi och skonsam bedövningsteknik. Individuell anpassning av tandvården skall uppfylla alla önskemål.